Bir pakionişi konjenita olgusu - Kökçam, İbrahim; Uyar, Belkıs (My University, 1998)
Pakionişi konjenita tipik distrofik tırnak değişiklikleri ve diğer ektodermal bozukluklarla birlikte nadir görülen bir genodermatozdur. Hastalık genellikle erken çocukluk çağında ortaya çıkar. Tipik tırnak değişiklikleri ve palmo-planter hiperhidrozisi olan bir pakionişi konjenita olgusu nadir görülmesi nedeniyle sunuldu. İlgili literatür gözden geçirildi.
Keywords: Dermatoloji