DİŞİ KÖPEKLERİN GENİTAL ORGANLARININ MORFOLOJİK GELİŞİMİ VE VASKÜLARİZASYONU ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR - DİNÇ, GÜRSEL (Fırat Üniveristesi, 1990)
Bu araştırmada dişi köpeklerin genital organlarında- belirli gelişme dönemlerinde »meydana gelen anatomik ve histolojik değişimler incelendi. Köpekler yaşlarına göre 4 gruba bölündü. Birinci grup 0-4 aylık, ikinci grup 4-8 aylık, üçüncü grup

In this study, anatomical and histological changes on genital organs of female dogs, which occur during growth period were inves tigated. These dogs were divided into four groups in terms of their ages. These groups were as follows. The f
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine