ELAZIĞ YÖRESİNDE TROPİKAL THEİLERİOSİSE KARŞI AŞILANAN SIĞIRLARDA SAHA ÇALIŞMALARI - AKTAŞ, MÜNİR (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine