Çocuklara Hoşgörüyü Öğretmek İçin Neler Yapmalı, Neler Yapmamalı: Mısır Örneğinden Bazı Y ansımalar - Kouchok, Kawsar H. (Fırat University, 2008)
Her toplumda, başkalarını tanıma ve hoşgörüyü öğretme meselesi, daha geniş bir problemin bir parçasıdır. Bu, çocuklahmızın karakterini, onlara hayatları için ahlak ve değerleri öğreterek şekillendirmektir.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları