Siyah Alaca sığırlarda laktasyon sayısının süt ve döl verimine etkisi - Metin, Mahiye Özçelik; Arpacık, Rafet (My University, 2000)
-
Keywords: Inek; süt verimi; gebe kalma oranı; dölverim performansı; Holstein (at); servis periyodu; buzağılama aralığı; kuru dönem; laktasyon sayısı; dişi döl verimi