ND: YAG LASER İRİDOTOMİ VE POSTERİOR KAPSÜLOTOMİ UYGULAMALARINDA PROFİLAKTİK APRAKLONİDİN VE TİMOLOL'ÜN GÖZ İÇİ BASINCINA ETKİLERİ - ÇELEBİ, SERDAL (Fırat Üniveristesi, 1994)
[Abstract Not Available]
Keywords: Göz Hastalıkları; Eye Diseases