TEORiK VE PRATiK AÇlDAN YAZ KUR'AN KURSLARI ÖGRETiM PROGRAMINA BiR BAKlŞ - Önder, Mustafa (Fırat University, 2008)
Programında yapılan yeni düzenlemeler ve bu doğrultuda yapılan uygulamalar yaygın din eğitimi Inırumlarından biri olan Yaz Kur'an Kurslarını daha da önemli hale getirmiştir. Yeni programın içeriğinin ve uygulama safhasında karşılaşılan problemierin bilinmesi, bunlara dair geri bildirimler yaz kurslarını daha da başarılı hale getirecektir._ Makalemizde programla ilgili ayrıntılı bir incelemenin yanında uygulama safhasında ortaya çıkan problemierin tespiti ile bazı öneriler getirmeyi amaçladık.
A Look to Summer Quranic Courses Education Program by Teoritical and Practical
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları