iBN-i SiNA'NIN 'BURHANU'S-SIDDIKiN'i - Mayer, Toby (Fırat University, 2003)
Şehu 'r-Refs'irı (ö.429/l 037) Allah'ın varlığına ilişkin takdim ettiği delil, felsefe dışından olduğu kadar felsefe tarafından da kullanılmış ve kabul gören bir yapı kazanmıştır. 1 Onun İslam entelektüel tarihindeki büyük profıli · ve din felsefesi alanında bu türden deliliere devam etmekte olan ilgiy~ rağmen, İbn Sina'nın son zamanlardat
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları