Buck-Boost Dönüştürücü Tasarımı, Modellenmesi ve Kontrolü - Çalışkan, Abuzer; Ünal, Sencer; Orhan, Ahmet (My University, 2017)
Bu makalede, da-da Buck-Boost dönüştürücü tasarımı, modellenmesi ve kontrolü incelenmiştir. Bu amaçla Buck-Boost konverterin dinamik eşitlikleri ele alınarak Matlab/simulink modeli gerçekleştirilmiştir. Farklı referans çıkış gerilim değerlerine bağlı olarak dönüştürücünün cevapları detaylı olarak incelenmiştir. Bu farklı durumlara bağlı simülasyon sonuçları sunulmuştur
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik