KAYA DOLGU BARAJLAR VE KAYA DOLGU İÇERİSİNDEKİ DAHA KÜÇÜK ÇAPLI DANELERİN TAŞIMA GÜCÜNE ETKİSİ - YALÇIN, ERHAN (Fırat Üniveristesi, 1991)
[Abstract Not Available]
Keywords: İnşaat Mühendisliği; Civil Engineering