1 İLE 10 ARASI SAYILAR METAFİZİĞİ - Kılıç, Cevdet (Türk Felsefe Derneği, 2006)
Cevdet KILIÇ, "1 İLE 10 ARASI SAYILAR METAFİZİĞİ", FELSEFE DÜNYASI DERGİSİ, SAYI:43

Cevdet KILIÇ, "THE METAPHYSICS of NUMBERS FROM "ONE" to "TEN", FELSEFE DÜNYASI DERGİSİ, SAYI:43
THE METAPHYSICS of NUMBERS FROM "ONE" to "TEN"
Keywords: Philosophy; Felsefe