TATLI SU İSTAKOZU (ASTACUS LEPTODACTYLUS SSP.)'NUN KULUÇKA SÜRESİNE SU SICAKLIĞININ ETKİSİ - TÜRKGÜLÜ, İBRAHİM (Fırat Üniveristesi, 2000)
[Abstract Not Available]
Keywords: Su Ürünleri; Aquatic Products