REEL DEĞERLİ ÇİFT İNDİSLİ FONKSİYON DİZİLERİNDE BAZI YAKINSAKLIK TÜRLERİ - TALO, MUHAMMED (Fırat Üniveristesi, 2007)
Üç bölümden olu¸san bu çalı¸smanın ilk bölümünde, daha sonraki bölümlerde kullanılacak olan bazı tanımlar ve teormler verilmi¸stir. ?Ikinci bölümde; Reel De? gerli Çift ? Indisli Fonksiyon Dizilerinde Noktasal, Düzgün ve ?Istatistiksel Yakınsaklık verildi. Üçüncü bölümde; Reel De?gerli Çift ?Indisli Fonksiyon Dizilerinde Kuvvetli Cesàro yakınsaklık ve Lacunary ?Istatistiksel yakınsaklık verildi. Anahtar Kelimeler: Çift indisli dizi, Çift indisli fonksiyon dizileri, Çift do?gal yo?gunluk, Noktasal istatistiksel yakınsaklık, Kuvvetli Cesàro yakınsaklık, Lacunary istatistiksel yakınsaklık.

In the first chapter of this thesis that consists of three chapters, we give some fundamental definitions and theorems which will be used in the later chapters. In the second chapter; Pointwise, uniform and statistical convergence for double sequences of real-valued functions are given. In the third chapter; Strongly Cesàro convergence and Lacunary statistical convergence of double sequences of real-valued functions are given. Key Words: Double sequence, Functional double sequence, Double natural density, Pointwise statistical convergence, Strongly Cesàro convergence, Lacunary statistical convergence.
Some convergence types in double sequences of real-valued functions
Keywords: Matematik