TIP VE TIBB-I NEBEVi HAKKINDA MUASIR ÇALIŞMALAR (BiBLiYOGRAFYA DENEMESi) - Atmaca, Prof. Dr. Veli (Fırat University, 2011)
Tıbb-ı Nebevi'ye dair klasik eserler listesinden sonra muasır (çağdaş) çalışmalar bibliyoğrafyasının hazırlanması, hem konunun ne derece ilgi gördüğünü hem de ne ölçüde ciddiyet! e ineelendiğini anlamarnız bakımından gerekli görülmüştür.Y apılan derleme neticesinde arzu edilen ilgiyi görmediği anlaşılan Tıbb-ı Nebevi alanının, bundan böyle bir proje kapsamında ya da bir heyet tarafından incelemeye alınması faydalı olacal1ır.
Modern Studies About Medicine and Prophet's Medicine Biblography of Essay
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları