HZ. MUHAMMED'iN HRiSTiYAN KAYNAKLARINDA BİLİNMESi VE ONUN HRISTiYANLARLA DiYALOGU - Ünalan, Sıddık (Fırat University, 1996)
Hristiyanlık Arap yarıınadasına, güneyden Habeşistan, kuzeyden Suriye yoluyla girmiştir. İki yönden Arabistan'a yayılan Hristiyanlık
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları