Tavuk orijinli Campylobacter coli Campylobacter jejuni' nin polimeraz zincir reaksiyonu (PZR) ile identifikasyonu - Erteş, Hasan Basri; Cetınkaya, Burhan; Muz, Adile; Öngör, Hasan (My University, 2002)
-
Keywords: Tanı; polimeraz zincir reaksiyonu; kümes hayvanları; Campylobacter jejuni; Campylobacter coli