Streptozotosin ile diabet oluşturulan ratların karaciğer ve böbrek dokularında pirüvat kinaz aktivite düzeyleri - Yılmaz, Seval; Üstündağ, Bilal (My University, 2002)
-
Keywords: Streptezotosin; Diabetes mellitus; sıçan; böbrekler; karaciğer; pirüvat kinaz; dokular