Kesirli Fark Operatörü ile Elde Edilen Dizilerin Bazı Cesàro-Tipi Toplanabilirliği ve İstatistiksel Yakınsaklığı - Ercan, Sinan (My University, 2018)
Bu çalışmada, reel (ya da kompleks) değerli dizilerin kuvvetli ( , ) p ? ? -Cesàro toplanabilmesi ve ???istatistiksel yakınsaklığı verilmiştir. ???-istatistiksel yakınsaklık ve kuvvetli ( , ) p ? ? -Cesàro toplanabilme arasındaki bazı kapsama ilişkiler incelenmiştir. Ayrıca ( , ) p wf ? ? ve () S ? ? uzayları arasındaki bazı kapsama bağıntıları verilmiştir.
Keywords: Matematik; İstatistik ve Olasılık