Nanoftalmuslu üç olgu - Çelebi, Serdal; Demir, Tamer; Alagöz, Gürsoy; Çekiler, Ülkü Ö.; Aykan, Umit; Akın, Haluk (My University, 1998)
Kliniğimizde nanoftalmus tanısı konarak takip ve tedavi edilen üç olgu tanı kriterleri, tedavi seçenekleri, komplikasyonlar ve erken tanının önemi açısından irdelendi. Olguların genetik geçiş şekli otozomal dominanttı. İki olguya profilaktik Nd:YAG lazer iridotomi uyguladı.
Keywords: Göz Hastalıkları