PRENATAL DÖNEMDE AKKARAMAN KOYUNU VE KIL KEÇİSİ FÖTUSLARINDA ÖNMİDELERİN HİSTOGENEZİSİ ÜZERİNDE IŞIK MİKROSKOBİK ARAŞTIRMALAR - BAYRAM, GÜNER (Fırat Üniveristesi, 1990)
Tahmini yaşları 28-125 gün (CVR 1,5-39 cm) arasında değişen toplam 76 adet koyun ve keçi fötusunun kullanıldı ğı bu araştırmada önmidelerin ışık mikroskobik yapısı ince lendi. Fötuslar Elazığ Et ve Balık Kurumu Kesimevinden te min edildi. Kesi

In this study a light microscopic structure of the fetal lamb and goat forestomach (rumen, reticulum and omasum) were examined, A total of 76 fetuses of 28-125 days old (CVR 1,5 to 59 cm) were used. All the fetuses were obtained from local
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine