Karbontetraklorür ile siroz oluşturulmuş ratlarda lipid peroksidasyonu, antioksidant enzim ve privat kinaz aktiviteleri - Yılmaz, Seval; Bahçecioğlu, İbrahim Halil (My University, 2000)
-
Keywords: Karaciğer hastalıkları; glutatyon peroksidaz; oksidatif stres; sıçan; pirüvat kinaz; siroz; glukoz-6-fosfat dehidrogenaz