ASUMAN İLE ZEYCAN HİKAYESİ ÜZERİNE MUKAYESELİ BİR ARAŞTIRMA - YILDIZBAŞ, SÜLEYMAN (Fırat Üniveristesi, 1993)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature