ANKOS 4th Staff Exchange Program Experience: Izmir's Beautiful Libraries - Aka, Neslihan (Türk Kütüphaneciler Derneği, 2016)
In thisarticle,ANKOS Staff ExchangeProgram, one ofAnatolian UniversityLibrariesConsortium ANKOS 'sservicesandfirst starting in2012,isexplained. Impressions aboutANKOS4thStaff ExchangeProgram in Izmir are shared

Makalede Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu’nun ANKOS hizmetlerinden olan ve ilki 2012 yılında başlayan ANKOS Personel Değişim Programından bahsedilmekte, İzmir’deki ANKOS 4. Personel Değişim Programı'ndaki izlenimler paylaşılmaktadır.
ANKOS 4. Personel Değişim Programı Deneyimi: İzmir’in Güzel Kütüphaneleri