Retrofarengeal Schwannom: Olgu Sunumu - Keleşa, Erol; Eroğlu, Orkun; Üçer, Özlem; Alptekin, Sadettin Emre (My University, 2018)
Schwannomalar periferik, kranial ve otonomik sinir kılıflarındaki Schwann hücrelerinden köken alan benign tümörlerdir. Baş boyun schwannomları-nın büyük bir kısmı parafarengeal bölgede yer almakla birlikte retrofarengeal bölge schwannomaları nadir görülmektedir. Bu makalede nadir görülen retrofarengeal schwannoma olgusu literatür bilgileri eşliğinde tartışıldı.
Keywords: Genel ve Dahili Tıp; Patoloji; Sağlık Bilimleri ve Hizmetleri