ÖGRENCİ İŞLERİ OTOMASYONU İÇİN WEB TABANLI PROGRAM GELİŞTİRME - ÖZDEMİR, TUNCAY YAVUZ (Fırat Üniveristesi, 2006)
Bu tez çalışmasında, okullarda yoğun bir şekilde yer teşkil eden öğrenci işleri için webüzerinde çalışabilecek bir otomasyon geliştirilmiştir. Bunun öncesinde yaygın olarak kullanılanWeb programlama dillerinden ASP, PHP ve CGI incelenerek bu üç dilin performans analiziyapılmıştır. Yapılan bu performans analizi sonucu olarak en iyi performansı PHP'nin sergilediğigörülmüştür. Bu bilgiler eşliğinde öğrenci işleri otomasyonu için PHP web programlama diliseçilmiştir. Program içerisinde tanımlanan üç farklı kullanıcı gurubu vardır ve her kullanıcıgurubunun farklı yetkileri bulunmaktadır.Anahtar Kelimeler: Web programlama, Performans analizi, Otomasyon, Öğrenci şleri
Web based program designing for student affairs automation
Keywords: Bilgisayar Mühendisliği Bilimleri-Bilgisayar ve Kontrol