Eğitimde kalite & zaman yönetimi etkinliği - Korkmaz, Murat; Yücel, Ali Serdar; Sadioğlu, Nazan Çiydem (My University, 2013)
Uzun bir çalışmanın ardından tamamlanan yayın, özellikle günümüzde zaman sıkıntısı yaşayan birçok kişiye önemli ipuçları veriyor.Yoğun günlük yaşantı içerisinde her alan ve meslek grubunun insanı için önemli hale gelen zaman yönetimine bu kitap ile farklı bir bakış açısı sunduğunu ifade eden Öğretim Üyesi Yücel, her yaştan ve meslek grubundan kişinin bu kitapta kendinden bir şey bulabileceğini belirtiyor. Özellikle okul yöneticileri için faydalı bir kitap olan “Eğitimde Kalite ve Zaman Yönetimi Etkinliği” isimli yayın, daha kısa sürede daha fazla iş yapmak ya da aynı işi daha kısa sürede bitirmek için zamanı iyi plânlayarak yönetmenin ince ayrıntıları hakkında okurlarını bilgilendiriyor.
Kitap - Çok Yazarlı Kitap
Keywords: Fırat Üniversitesi Kütüphanesi; Eğitim; Zaman yönetimi; Kalite