Görgü (Yeşilyurt-Malatya) Pb-Zn yataklarından kaynaklanan metallerin yörede yetişen bitkilere yansımaları - Bölücek, Cemal; Sağıroğlu, Ahmet; Kalender, Leyla; Türkoğlu, İsmail (My University, 2009)
-
01.01.2009
Keywords: Jeokimya ve Jeofizik; Çevre Bilimleri; Jeoloji