19. yüzyılda Eğin - Aksın, Ahmet (My University, 2003)
19. yüzyılda Eğin (Kemaliye)'in sosyal,idari, fiziki, iktisadi yapısı ortaya konulmuştur.
Kitap - Tek Yazarlı Kitap
Keywords: Fırat Üniversitesi Kütüphanesi; Fırat Üniversitesi Kütüphanesi; Eğin; Kemaliye; 19. yüzyıl Osmanlı tarihi