Mısır, yonca ve yaş şeker pancarı posasının silolanma niteliklerinin belirlenmesi ile bu silajların farklı formasyonlarda koyunlara verilmesinin yem tüketimi ve sindirilebilirlik üzerine etkisi - Seven, Pınar Tatlı; Çerçı, I. Halil; Gürdoğan, Fuat (My University, 2001)
-
Keywords: Ham protein; mısır silajı; sindirilebilirlik; silaj yapımı; silaj kalitesi; kimyasal bileşim; yem alımı; kuru madde; besin değeri; pancar küspesi; kuzu beslenmesi; yonca silajı