MODÜLÜS FONKSİYONLARI DİZİSİNE GÖRE LACUNARY KUVVETLİ A-YAKINSAKLIK HAKKINDA - ERKEK, SÜLEYMAN (Fırat Üniveristesi, 2022)
Bir modülüse göre lacunary kuvvetli A-yakınsaklığın tanımı, bir modülüs fonksiyon dizisine göre lacunary kuvvetli A-yakınsaklık tanımına genelleştirilmiştir. Burada kompleks sayıların sonsuz bir matrisi olmak üzere bir modülüs fonksiyonlar dizisine göre lacunary kuvvetli A-yakınsaklık ve lacunary A-istatistiksel yakınsaklık arasındaki bazı bağıntılar verilmiştir.

The definition of lacunary strong A-convergence with respect to a modulus is extended to a definition of lacunary strong A-convergence with respect to a sequence of modulus functions. We study some connections between lacunary strong A-convergence with respect to a sequence modulus functions and lacunary A-statistical convergence, where is an infinite matrix of complex numbers.
On Lacunary strong a-convergence with respect to a sequence of modulus functions
Keywords: Matematik