HALK DiNi VERiLERiNiN FENOMENOLOJiK YÖNTEMLE iNCELENMESi - Ünal, Mustafa (Fırat University, 2000)
İlahiyat Fakültelerinde Dinler Tarihi Anabilim Dalı programında yer alan, henüz lisans, yüksek lisans ve doktora sınıflarında okutulmaya başlanılan Din Fenomenolojisi, ülkemizde oldukça yeni bir alandır. Bu sebeple, söz konusu derste uygulanacak yöntem hakkında da kesin bir fikir oluşmamıştır.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları