Homeopati ve Veteriner Hekimlikte Homeopatik Tedavi Uygulamaları - Kızıl, Ömer; Atam, Serhan (My University, 2016)
Hekimliğin güvenilir, sade ve bilimsel bir şekli olan homeopati uzun sürelerden beri tüm dünyada kullanılmaktadır. Homeopatikler dünyada en yaygın olarak kullanılan ikinci tıbbi metottur. Homeopati, vücudun kendi kendini iyileştirmesini sağlayan ve önemli yan etkileri bulunmayan doğal bir tedavi şeklidir. Bu derlemede, homeopati, homeopatik olarak kullanılan bazı maddeler, homeopatiklerin etkileri ve veteriner hekimlikte homeopatik tedavi uygulamaları hakkında literatür bilgiler sunulmuştur.
Keywords: Genel ve Dahili Tıp; Veterinerlik