A contribution to the problem of the effective width of T-shaped concrete beams exposed to fire - Haksever, Ataman (My University, 2000)
Genelde bir yapının yangın davranışı, bu yapıyı oluşturan yapı elemanlarının bireysel yangın davranışına göre değerlendirilmektedir. Bu çalışmada, betonarme tablalı kirişlerin tabla genişliğinin, yangın etkisi ile nasıl değiştiği araştırılmıştır.
Keywords: Fizik; Uygulamalı; İnşaat Mühendisliği