FlRAT ÜNiVERSiTESi iLAHiYAT FAKÜLTESi DERGiSi MAKALELER BiBLiYOGRAFYASI [ 1-XX/1996-2010] - Özli, Muzaffer (Fırat University, 2010)
Fırat Üniversitesi ilahiyat Fakültesi, 03.07.1993 tarih ve 3837 Sayılı Kanunla kurulmuştur. ı 996 yılında Fırat Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Dergisi baslığı ile çıkarılmış ve on beş yılı aşan bir süredir yayın hayatına devarn etmektedir. Bu yazıda, adı geçen derginin ı 996-2010 yılları arasında yayınlanmış olan· yirmi sayısı içinde yer alan 282 yazının, müellif adı ve makale başlıklarına göre bir listesi ile bazı istatistiki bilgiler verilerek kısaca değerlendirilecektir.
A Bibliography of Articles Published in Fırat University Review of the Faculty of Divinity [Numbers: 1-20 (1996- 2010)]
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları