DEĞME MANİFOLDLARIN SLANT ALTMANİFOLDLARI - ZEREN, SEMRA (Fırat Üniveristesi, 2015)
Bu çalışmada, Değme Manifoldların Slant altmanifoldları incelenmiştir. Birinci bölüm çalışmanın giriş kısmıdır. İkinci bölümde diğer bölümlerde kullanılan bazı temel kavramlar, tanım ve teoremler verilmiştir. Üçüncü bölümde Değme Manifoldların temel tanım ve teoremlerine ve bazı örneklere yer verilmiştir. Dördüncü bölümde Değme Manifoldların Slant altmanifoldları incelenmiştir.

In this study structure on a Slant Submanifold of a Contact Manifold has been studied. The first chapter has been devoted to the introduction. The second chapter contains some fundamental definitions and results which has been used in other chapters. In the third chapter fundamental definitions and theorems of Contact Manifolds and some examples about these topics were given. The fourth chapter contains Slant Submanifold of a Contact Manifold.
Slant submanifolds of contact manifolds
Keywords: Matematik