Dişi bir köpekte hernia inguinalis olgusu ve operatif sağaltımı - Durmuş, Ali Said; Han, Mehmet Cengiz (My University, 2005)
Bu olgu sunumunda dişi bir köpekte bulunan kasık fıtığı, operasyonunun ve sonuçlarının tanımlanması amaçlanmıştır.
Keywords: Operatif sağaltım; dişi köpek; köpek; fıtık