KEŞFÜ'Z-ZÜNÜN, İZAHU'L-MEKNÜN VE HEDiYYETÜ'L-ARiFİN'DE ZiKRi GEÇEN MALiKi USÜL ESERLERi - Ed-devseri, Terhib B. Rubey'an (Fırat University, 2008)
İnsanları ve cinleri kendisine kulluk etsinler diye yaratan; bir müjdeleyici, bir uyarıcı, ve - Allah'ın izniyle -, bir davetçi ve nur saçan bir kandil olması için rasullerinin sonuncusuna Kur'an-ı Kerimi inzal buyuran Allah Teala'ya hamdü senalar olsun. Rabbimin salat ve selamı da, onun (a.s), aile efradının, aslıab-ı güzininin ve kıyamet gününe değin hidayet üzere bulunanlar üzerine olsun.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları