Klomifen sitrat tedavisi ile oluşan dördüz gebelikte fetal büyüme diskordansı ve intrauterin ölüm: Olgu sunumu - Kumru, Selahattin; Atilgan, Remzi; Erdinç, Ali; Pala, Şehmuz; Aygün, Denizmen (My University, 2004)
Klomifen sitrat ile tedavi edilen ve dördüz gebeliği olan primigravida, fetuslarda ortaya çıkan intrauterin fetal ölüm ile fetal büyüme diskordansı nedeniyle güncel literatür ışığında değerlendirilerek sunuldu
Keywords: Doğurganlık ajanları; dişi; Dördüzler; Klomifen; Fetüs ölümü