Cip Baraj Gölü (Elazığ) kladoser ve kopepod faunasının mevsimsel dağılımı - Tellioğlu, Ayda (My University, 2002)
Bu çalışmada, Cip Baraj Gölü'nün kopepod ve kladocer faunası Haziran 1999 - Mayıs 2000 tarihleri arasında incelenmiştir. Kladoserlerden 4 tür, kopepodlardan 2 tür olmak üzere toplam 6 tür saptanmıştır. Ayrıca Cip Baraj Gölü' nün ortalama kladocer ve kopepod yoğunluğu (birey sayısı $m^3$) ve bazı fiziksel ve kimyasal parametreler verilmiştir.
Keywords: Fauna; Cladocera; Copepoda; mevsimsel dağılım; Elazığ; göller; mevsimsel değişimler; Cip Baraj Gölü