Ratlarda 2,3,7,8-Tetraklorodibenzo-p-dioksin tarafından oluşturulan oksidatif stres üzerine likopen, curcumin ve karvon'un koruyucu etkilerinin araştırılması - Servi, Kadir; Ateşşahin, Ahmet; Sakin, Fatih (My University, 2008)
-
01.03.2008
Keywords: Toksikoloji; Genetik ve Kalıtım; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji