Manda karaciğer ve böbrek doku arginazının fotoinaktivasyonu ve kinetik özellikleri - Özdemir, Necmi; Özçelik, Mehtap (My University, 2001)
-
Keywords: Manda; böbrekler; karaciğer; spektrofotometri; üre döngüsü enzimleri; arginaz; metilen mavisi