ÜÇ BOYUTLU ÇÖZÜM AĞI ÜRETİM MODELLERİNİN İNCELENMESİ - ARİF, OKTAY (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
Three dimensional mesh generation modells
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Elektrik ve Elektronik Mühendisliği; Electrical and Electronics Engineering