Kıymalı pide üretim koşullarının Salmonella, Listeria monocytogenes ve Escherichia coli O157:H7 patojenlerinin inaktivasyonu üzerine etkisi - Çalıcıoglu, Mehmet; Ates, Gülsüm; İlhak, İrfan; Bozkurt, Pelin; Seker, Pınar; Dikici, Abdullah (My University, 2006)
-
01.04.2006
Keywords: Mikrobiyoloji; Gıda Bilimi ve Teknolojisi