Atom iki-atom reaktif saçılma probleminin kuantum dalga paketi metodu ve kuasiklasik yörünge yaklaşımı ile araştırılması - Bulut, Niyazi; Akpınar, Sinan; Aslan, Emine; Karışmaz, Belgin; Banares, Luis; Arslan, Faruk; Castıllo, Jesus Fernandez (My University, 2012)
-
15.05.2012
Keywords: Fizik; Atomik ve Moleküler Kimya; Fizik; Partiküller ve Alanlar