Oksijene dayalı membran biyofilm reaktöründe gaz basıncının ve amonyum yükünün nitrifikasyona etkisi - Hasar, Halil (My University, 2012)
-
15.04.2012
Keywords: Kimya; Uygulamalı; Biyoteknoloji ve Uygulamalı Mikrobiyoloji