Koçlarda indometasin, furosemid ve prostaglandin F2 Alfa' nın tiroid Hormon düzeyleri üzerine etkileri - Karahan, İzzet; Pirinçci, İbrahim; Ateşşahin, Ahmet; Gursu, M.ferit; Çıkım, Gürkan; Güler, Osman (My University, 2002)
-
Keywords: Koyun; koç; prostaglandinler; tiroid hormonları; indometasin; furosemid