KUR'AN·I KERiM'DEKi KONULARIN TASNIFi ÜZERiNE BIR DENEME - Sert, Hüseyin Emin (Fırat University, 1996)
Kur'an-ı Kerim, insanlığın ufkunda doğan bir güneş gibi dünya ve ahiretimizi aydınlatmakta, ebedl saadetin yollarını göstermektedir. Ancak, O'nun ışığından istifade edip yol bulabilmek tçin, aradaki engellerin kaldırılması gerekmektedir. Bu engellerin en önemlisi de, cehalettir. Cehalet ise, ilim ile tesirsiz hale getirilebilir.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları