Değişik oranlarda şeker pancarı posası kapsayan rasyonların akkaraman koyunlarda rumen mikrofaunası üzerindeki etkileri ile rumen içeriği ve kan metabolitlerindeki fizyolojik değişiklikler - Kocabatmaz, Mehmet (My University, 1980)
-
15.03.1980
Keywords: Biyoloji; Ziraat Mühendisliği