KAYA KEKLİKLERİNİN (ALECTORİS GRAECA) YER VE KAFES SİSTEMLERİNDE BÜYÜME, BESİ PERFORMANSI VE KARKAS ÖZELLİKLERİ - ÖZDEMİR, GÖKÇE (Fırat Üniveristesi, 2007)
[Abstract Not Available]
Growth, feed performance and carcass characteristics of rock partridges (Alectoris graeca) in ground and cage systems
Keywords: Veteriner Hekimliği