Holştayn boğaların seminal plazmasındaki kalsiyum, magnezyum, sodyum ve potasyum düzeylerinin spermatolojik özellikler üzerine etkisi - Gür, Seyfettin; Demirci, Eşref (My University, 2000)
-
Keywords: Seminal plazma; kalsiyum; spermatozoa; sığır; magnezyum; sodyum; potasyum; Holstein (at); boğa